نقد و بررسی
بی سی ای ای ماسلفارم (ام پی)حمایت از سنتز پروتئین عضله
کاهش کاتابولیسم پروتئین
ترویج حساسیت به انسولین
پشتیبانی آندوژن تولید گلوکز
ریکاوری سریع عضلات پس از تمرینات سخت
کمک به بالا رفتن کیفیت بدن ورزشکار
حمایت از سنتز پروتئین عضله
کاهش کاتابولیسم پروتئین
اسیدهای آمینه شاخه دار از مهم ترین و فراوان ترین اسید آمینه ها در ساختار عضلات هستند. این اسید آمینه ها قادرند رشد عضلات را تقویت کنند و مانع از تخریب عضلات شوند. به همین علت در دوران افزایش حجم بسیار اثربخش می باشند.
BCAA ها از طریق کاهش سطح سروتونین در سیستم عصبی مرکزی باعث کاهش احساس خستگی در طول تمرین می شوند و در نتیجه فرد ورزشکار قادر است مدت طولانی تری به تمرین بپردازد.
افزایش توده عضلانی بدون تجمع چربی نیز یکی دیگر از مزیت های مکمل های BCAA می باشد و همین ویژگی باعث می شود که BCAA یکی از محبوب ترین مکمل ها برای ورزشکاران در دوره تفکیک عضلانی یا کات عضلانی باشد.
برای مطالعه بیشتر به مقاله: تاثیر BCAA بر حفظ عضلات مراجعه کنید.
مشخصات ظاهری:
محصول BCAA ماسل فارم ساخت شرکت ماسل فارم آمریکا می باشد. این مکمل حاوی 240 عدد کپسول در بسته بندی به فرم قوطی می باشد.
ارزش تغذیه ای:
در این قسمت به بررسی ترکیبات موجود در این محصول می پردازیم.
اسیدهای آمینه شاخه دار (BCAAs):
لوسین، ایزولوسین و والین سه آمینو اسیدی هستند که به عنوان آمینواسیدهای شاخه دار شناخته می شوند، این آمینواسید های شاخه دار تقریبا یک سوم پروتئین عضله را تشکیل می دهند. از مهم ترین نقش های این آمینو اسید ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– این اسیدهای آمینه از طریق مسیرهای خاص باعث افزایش آنابولیسم (فرآیند عضله سازی) و کاهش کاتابولیسم (تجزیه عضلانی) می شوند.
– اسیدهای آمینه شاخه دار در شرایط ورزش سنگین و کاهش منابع انرژی در عضلات تجزیه شده و به آلانین و گلوتامین تبدیل می شوند که این دو آمینو اسید با تبدیل شدن به گلوکز و شرکت در چرخه دفع مواد زائد نقش مهمی را در این شرایط بر عهده دارند.
– اسید آمینه های شاخه دار به ویژه لوسین باعث افزایش ترشح انسولین و در پی آن افزایش ورود قند و اسید آمینه ها به درون سلول ها نیز می شوند.
– این اسید آمینه ها به عنوان سوخت نیز مورد استفاده قرار می گیرند و انرژی لازم جهت فعالیت های بدنی شدید را در اختیار سلول ها قرار می دهند.
– در تولید گلوتامین و آلانین نقش دارند.
– در دوره های چربی سوزی این اسید آمینه ها کاتابولیسم را مهار کرده و از این طریق ساخت پروتئین را افزایش می دهند.
– ورزش باعث افزایش سطح سروتونین در مغز می شود و تصور می شود که همین مورد باعث ایجاد احساس خستگی در ورزشکاران باشد. از طرفی تریپتوفان یکی از اجزای اصلی تشکیل سروتونین در مغز است. به نظر می رسد که آمینواسیدهای شاخه دار از طریق رقابت با تریپتوفان برای ورود به مغز سطح این آمینواسید و در نتیجه سروتونین را در سیستم عصبی مرکزی کاهش می دهند و همین مورد می تواند باعث کاهش احساس خستگی در ورزشکار شود.
0دیدگاه